22 mei: Zeven voor Leven

 

Cycletime faciliteert deelname binnen een team aan het Zeven Voor Leven race event op zondag 22 mei a.s.

We doen mee onder de team naam “NoviotechCampus-Cycletime”.

We roepen alle wieler fans op om mee te doen aan dit event, via inschrijving bij het NoviotechCampus-Cycletime team.

https://www.zevenvoorleven.nl/groepen/noviotechcampus-cycletime/

Tijdens Zeven voor Leven ga je fietsen voor het goede doel! Haal het beste uit jezelf en haal geld op voor stichting Kanker Zien. Het doel van deze stichting: kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Help jij ook mee ?

Als deelnemer ga je de uitdaging aan om zeven keer (of zo vaak jij kan) het parcours van een kleine 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal met de fiets af te leggen. Dit mag een racefiets zijn, een mountainbike maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters uit. En dat gewoon in Nederland! Kun jij de Zevenheuvelenweg bedwingen?
Met een passie voor fietsen zet team NovioTechCampus-Cycletime zich in om een verschil te maken in de strijd tegen kanker!

Editie 22 mei 2022

De editie op 22 mei 2022 belooft weer een volledig georganiseerd evenement te kunnen bieden zoals ook in 2019 is georganiseerd met een diversiteit aan side-events en activiteiten rondom het parcours voor deelnemers en toeschouwers. 

In het startpakket dat € 77,- kost vind je onder meer een Exclusief Zeven voor Leven Team DSM fietsshirt, bidon, gratis deelname aan workshops en nog veel meer. Bovendien komt al het geld dat je als donatie ophaalt volledig ten goede komt aan Stichting Kanker Zien!

Heb je kanker in je naaste omgeving meegemaakt, onlangs zelf de strijd aan moeten gaan of houd je van fietsen en wil je graag je steentje bijdragen aan onderzoek naar het eerder zien van kanker? Ga de uitdaging aan!

Verder natuurlijk een beroep op iedereen die het sponsordoel een warm hart toedraagt, het verzoek om een bijdrage te doneren. Dat kan heel makkelijk via de zeven voor leven website.

Donatie aan het goede doel kan via de deelnemers van team NovioTechCampus-Cycletime. 

Druk op de teamlink , kies een deelnemer en doneer een bedrag.